onsdag 9 februari 2011

Oppsie bröd

Oopsie-bröd
ca 6 st Oopsies

  • 3 ägg
  • 100 gram philadelphiaost
  • 1.5 msk Fiber Husk
  • Lite salt.

(Ev. lite bakpulver)

Dela vitor och gulor.
Vispa vitorna riktigt hårt, blanda philadelphiaosten i äggulorna.
Tillsätt Fiber Husk, salt och ev. bakpulver i äggulesmeten.
Vänd försiktigt i äggulesmeten i vitorna, så håller smeten sig fortfarande luftig.
Klicka ut på bakpapperklädd form till 6 stycken kakor.
Grädda i 150 grader 25 minuter!
Gott och nästan inga kolhydrater!

P.S. 
Har även läst att man kan använda detta recept till smörgåståtsbottnar, men då ska man göra dubbel sats.
Eller använda som fika bröd till en kopp te, då strör man över lite kanel!

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Tack :)

Maria sa...

hoppas det smakade bra och kan vara tii nytta!