fredag 30 december 2011

Prinsen

Måste dela med mig av en härlig bild..
Massor av kärlek!
Truls julaftonen 2011
Klart man ska vara finklädd på julafton...

torsdag 29 december 2011

Nytt

Idag är det torsdagen den 29 december. Sen blir det den 30de, 31e... sen, sen är det ett nytt år, fullt av 365 av nya dagar, som i sin tur är fulla med massor av nya händelser. Tänk vad härligt, NYTT! Inte för att det året som varit har varit dåligt, men ändå, 365 nya dagar att se fram emot! Och tusen nya saker som väntar, nästan lite skrämmande.

Man ska avlägga nyårs löfte, vända blad, se framåt - men för allt i världen - inte glömma att leva i nuet. Det måste jag erkänna att jag har väldigt svårt för, när det är måndag är jag ofta på onsdag redan.

Kanske ska jag lova mig själv att andas djupt, och inte stirra som en galning?! Det som komma ska kommer ju ändå oavsett, jag hinner inte före hur jag än bär mig åt!

Så ett gott och lyckligt år önskar jag Er, och glöm inte att ta djupa andetag!

onsdag 28 december 2011

Traditioner

I går hade jag det stora nöjet att ha massor av gamla vänner på besök, med gamla menar jag inte människor med halva livet bakom sig - utan gamla i den bemärkelsen att vi har varit vänner lännggeee.. Alldeles fantastiskt att ha människor i sin avlägsna närhet som man inte träffar på månader, men när man väl ses känns det som det var en timme sedan man pratade senast.

Jag är glad, hedrad, och stolt att ha så fina vänner omkring mig, även om avståndet och tiden blir lång mellan varven så finns Ni där!

måndag 26 december 2011

Långt hår?!

Har på flera ställen lästa att ricin olja ska vara bra för håret.
Det ska tydligen växa dubbelt så snabbt om man masserar in oljan i hårbotten 2-3 ggr/vecka och låter sitta 30 min innan hårtvätt..
Finns att köpa på hälsokosten eller apoteket

Absolut värt att testa! Ska uppdetera om det sker någon skillnad!

Oj oj oj...

.. vad tiden har gått..
utan ETT enda inlägg!
Nu är det dags igen - känner liksom ett behov av att skriva och bli läst.
Nu har hela julen passerat, så också massor av mat, och då menar jag massor!!!
Det är väl märkligt, är det fler än jag som har något svårt för det där med jul mat ( egentligen mat över lag), det är ju så gott, och oftast orkar ögat mer än magen och då får magen snällt annpassa sig och växa..
Så snart, snaaart är det dags för en nu runda Camebridge! Ska banne mg inte ge upp förän vägen visar minst 7 kg minus, och byxorna går att knäppa..

Följ gärna min blogg och se hur det går!

Hittade en bra bild som kommer sitta på mitt kylskåp som motivation!