2-4 portioner
ca 400 g kött (jag använde nötkött)
3 dl grädde
5 soltorkade tomater
2 lökar
2 msk dijon senap
persilja
salt, peppar 1/2 buljongtärning
stek upp köttbitarna i en rejäl klick smör.
tillsätt löken..
dela timaterna i strimlor och strö över persiljan
häll över gräffen och låt puttra.
kicka i senap, och krydda efter behag.
ser såsen blek ut så kan man ha i lite koloritsoja.
Servera med potatis, ris eller bara grönsaker!
MMMMMmmmmmmm
onsdag 27 april 2011
Oj..
Tänk vad längesen jag skrev! Bättring fröken Espersson, bättring!
Tänkre berätta om dagens kosthållning, eftersom en vän efterlös detta...
Frukost: Keso med brie och salami + en avocado
Middag: Wokgrönsaker och taziki
Kvällsmat: Köttgryta och sallad
Kvällsfika: Kladdkaka a´ la LCHF
Läs gärna receptet på Köttgrytan - blev riktigt god... massa grädde och godsaker!
Tänkre berätta om dagens kosthållning, eftersom en vän efterlös detta...
Frukost: Keso med brie och salami + en avocado
Middag: Wokgrönsaker och taziki
Kvällsmat: Köttgryta och sallad
Kvällsfika: Kladdkaka a´ la LCHF
Läs gärna receptet på Köttgrytan - blev riktigt god... massa grädde och godsaker!
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)