onsdag 27 april 2011

Köttgryta med sting

2-4 portioner


ca 400 g kött (jag använde nötkött)
3 dl grädde
5 soltorkade tomater
2 lökar
2 msk dijon senap
persilja
salt, peppar 1/2 buljongtärning

stek upp köttbitarna i en rejäl klick smör.
tillsätt löken..
dela timaterna i strimlor och strö över persiljan
häll över gräffen och låt puttra.
kicka i senap, och krydda efter behag.

ser såsen blek ut så kan man ha i lite koloritsoja.

Servera med potatis, ris eller bara grönsaker!
MMMMMmmmmmmm

Oj..

Tänk vad längesen jag skrev! Bättring fröken Espersson, bättring!
Tänkre berätta om dagens kosthållning, eftersom en vän efterlös detta...

Frukost: Keso med brie och salami + en avocado

Middag: Wokgrönsaker och taziki

Kvällsmat: Köttgryta och sallad

Kvällsfika: Kladdkaka a´ la LCHF

Läs gärna receptet på Köttgrytan - blev riktigt god... massa grädde och godsaker!